Kategorier
Aktuellt

Viktig information om vårt samarbete med Lösings Häraldsallmänning

Kungsskogens Samfällighetsförening och Lösings Häradsallmänning har kommit överens om ett närmare samarbete för att tillmötesgå våra medlemmars önskemål om diverse åtgärder på allmänningens mark.
David Ring (Kungskogsvägen 40) är Kungsskogens Samfällighetsförenings kontaktperson mot Lösings Häradsallmänning. Detta innebär att det är David som är den som sammanställer alla medlemmars önskemål om att fälla träd, klippa sly etc. på allmänningens mark som gränsar till våra tomter inom föreningen.
Man ska alltså som medlem INTE kontakta Lösings direkt utan informera David som sammanställer våra önskemål och tar dessa med Lösings Häradsallmänning. Det är viktigt att vi sköter detta samarbete bra och Lösings är välvilliga till att vi underhåller vår skog så länge som vi sköter vårt åtagande och skyldigheter.
Av den anledningen är det också viktigt att vi inte slänger ris och sly efter fällning och/eller röjning på allmänningens mark utan att det forslas bort, exempelvis till returpunkten. Detta för att vårt samarbete ska bli långsiktigt! Vi har haft problem med detta framförallt på Kungsskogsvägen mot Bråviken.
Om ni har önskemål om att fälla träd inom området ska dessa skickas till David via e-post och hans e-postadress hittar ni i stämmoprotokollet från årsstämman 2014. Det går också att mejla styrelsen på info@kungsskogen.org för att få mer information.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.