Kategorier
Aktuellt

Viktig information till medlemmarna i Kungsskogens samfällighetsförening!

För fullständig information, se denna sida!

Vi kommer till kommande verksamhetsår inte kunna tillsätta en arbetande styrelse utan er hjälp. Vi har i dagsläget ingen valberedning och vi har minst tre vakanta styrelseposter (bland annat ordförande och sekreterare).

För att vi ska kunna få en fungerande styrelse på plats vid årsstämman har styrelsen därför valt att skjuta på årsstämman fram till lördagen den 25 maj. Vi tänker oss då att vi kombinerar fixardag och gör fint på stranden, äter en god bit mat samt genomför själva årsstämman, se separat kallelse!

Styrelsen har några centrala uppgifter framför sig som är av absolut största vikt för alla 43 fastighetsägare i Kungsskogen. Det innefattar bland annat att fortsätta diskussionerna med kommunen gällande övertagandet av vårt vatten- och avloppssystem. Då skulle framtidens styrelse enbart behöva hantera och sköta om vår gemensamma strandanläggning.

Nu har ni alla medlemmar i Kungsskogen drygt en månad på er att prata med varandra och/eller själva fundera på om ni kan tänka er att engagera er i styrelsen under något år för att se till att underhålla och utveckla vår gemensamma anläggning och långsiktigt se till att våra fastigheter behåller värdet.

Hör av er så snart som möjligt till ordförande Anders Häggkvist på telefon 0723199096 eller till qvarseboanders@hotmail.com

Inbjudan till sommar-kickoff har skickats ut via mejl och finns publicerat på hemsidan. (klicka här)

Kallelse till årsstämman kommer inom kort, både via mejl samt på hemsidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.